„Joe-bi-Wan Kenobinak” kampányolt Luke Skywalker + videó

A Csillagok háborúja főszereplője, Mark Hamill látogatta meg Joe Bident a Fehér Házban. Az idős színész egy sajtótájékoztatón is részt vett, melyen Biden eredményeiről tájékoztatta a résztvevőket és élesen bírálta riválisát, Donald Trumpot.

Forrás: AP News2024. 05. 04. 18:37
Karine Jean-Pierre, a Fehér Ház sajtótitkára figyeli, ahogy Mark Hamill amerikai színész beszél a napi sajtótájékoztatón a washingtoni Fehér Ház Brady sajtótájékoztatóján 2024. május 3-án. Fotó: ANDREW CABALLERO-REYNOLDS Forrás: AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mark Hamill pénteken látogatott a Fehér Házba Joe Biden meghívására, írta az AP News.

Elnök úrnak szólítottam. Erre azt mondta: Hívhatsz Joe-nak. Azt kérdeztem: Hívhatlak Joe-B-Wan Kenobinak? Ez tetszett neki

– mondta az ez alkalomból szervezett sajtótájékoztatón a színész.

@beachmilkmedia 🇺🇸 This is not a Saturday Night Live opener... this is a real press conference. Joe-bi Wan Kenobi? That's pretty cringe... #press #confidence #media #goviral #foryou #trending #people #journalist ♬ original sound - 𝐁𝐞𝐚𝐜𝐡.𝐌𝐢𝐥𝐤.𝐌𝐞𝐝𝐢𝐚

A CBS News újságírója azt kérdezte: „Mit keres ma itt Mark Hamill?" Erre Karine Jean-Pierre, a Fehér Ház sajtótitkára cinikusan így válaszolt: „Nem tetszett, hogy itt van?”

Mark Hamill a sajtónak úgy fogalmazott, megtiszteltetés, hogy meghívást kapott és hogy találkozhatott élete legsikeresebb törvényhozó elnökével.

A színész már korábban is járt a Fehér Házban, a Carter- és az Obama-kormány idején, de az Ovális Irodát még soha nem nézte meg, mondta Hamill, aki a látogatásról egy pilóta-napszemüveggel távozott.

Kennedy Center Honors Event
Joe Biden amerikai elnök felszólal a Kennedy Center kitüntetési eseményen a Fehér Házban 2023. december 3-án. Robert De Niro amerikai színész is részt vett az eseményen. (Fotó: Anadolu/AFP/Celal Gunes)

Hamill egyike azon számos hollywoodi sztárnak, akiket a Biden-kampány megpróbálhat bevetni a hat hónap múlva esedékes elnökválasztás előtt, írta a The Guardian. Csütörtökön Robert De Niro színész és rendező szólalt fel Trump ellen, arra sürgetve Bident, hogy folytassa a harcot ellene, és legyen kemény vele szemben.

Mark Hamill kölcsönözte a hangját egyébként az „Air Alert” ukrán alkalmazásnak is, amely fedezékbe szólítja a felhasználóit, ha Oroszország légitámadást indít Ukrajna ellen.

Borítókép: Karine Jean-Pierre, a Fehér Ház sajtótitkára figyeli, ahogy Mark Hamill amerikai színész beszél a napi sajtótájékoztatón a washingtoni Fehér Ház Brady sajtótájékoztatóján 2024. május 3-án. (Fotó: AFP/ANDREW CABALLERO-REYNOLDS)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.